Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2007

Τα Καστρα

αυτο ειναι το ειρηνικο καστρο

Καποτε ενα καστρο που του αρεσαν οι πολεμοι πηγε να πολιορκησει ενα αλλο ειρηνικο καστρο .Οταν το ακουσε ο βασιλιας του ειρηνικου καστρου πηγε να κλεισει ειρηνη με το αλλο καστρο .
Αλλα το αλλο καστρο αρνηθηκε.
Επειτα ο βασιλιας του ειρηνικου καστρου εστειλε εναν ιπποτη με την ομαδα του να σωσουν το ειρηνικο καστρο. Οταν το πολεμικο καστρο πηγε για επιθεση εμφανιστηκε η θεα της ειρηνης.Και τους εξηγησε τι νοημα εχει η ειρηνη και ποσο ομορφη ειναι.
Τελικα ο πολεμος ακυρωθηκε.
Απο πολεμικο καστρο ονομαστηκε φιλικο καστρο και δεν εγινε ποτε ξανα πολεμος!!!

6 σχόλια:

Βίκυ είπε...

Το κάστρο σου με ταξίδεψε, η ειρήνη σου με γαλήνεψε και η απορία σταθερή: γιατί δε βλέπουμε τον κόσμο απλά, έτσι όπως βλέπουν τα παιδιά... Να έχουμε ειρήνη, Γιώργο! Ειρήνη παντού! Στον κόσμο και την καρδιά...

Καλή σου μέρα!
Πότε θα πάμε για ποδηλασία;;; (θα πάρω του ανιψιού μου σου λέω!)

Gogos είπε...

@βικυ: ακου ενα ανεκδοτο:Παει μια μερα ενας ελλινας, ενας ιταλος και ενας τουρκος τοθς λεει ο βασιλιας οπιος πεσει απο την κορυφη τοθ καστρου και δεν χτθπισει εστω θα παρει την θεση μου. παει ο προτος πεφτει παιθενει παι ο αλλος το ιδιο παι ο ελληνας δν πεθαινει. Τοθ λεει ο βασιλιας εσυ πωσ δεν παιθανες;;;;Και λεει ο ελληνας:ελλαδα ποτε δεν παιθενει παιρνει σκαλα και κατεβαινει.(:

Ανώνυμος είπε...

LOL! (καλά το λέω,ε;).
Κι άλλο!
Βίκυ

maya είπε...

υπέροχο...
να γράφεις, να εκφράζεσαι και να πιστεύεις. ίσως κάτι καλύτερο γίνει με ανθρώπους σαν εσένα να μεγαλώνουν. κράτα την παιδικότητα σου και μην βιαστείς να μας φτάσεις. μας έχεις ήδη ξεπεράσει γιώργο!

καλό βράδυ με πολύχρωμα όνειρα
χχχ

Gogos είπε...

βίκυ:Καλά το λες(:.Μπορεις να το γραπσις έτσι?:][_,{[]}][_,

Gogos είπε...

maya:Γράφω και εκφράζομαι αλλα οσα παραμυθια και να φτιαχτουν οι ανθρώποι συνεχίζουν τουσ πολέμους.

καλημέρα (: